Destur Ya Pir!

اصلاة والسلام عليك ىا رسول الله

اصلاة والسلام عليك ىا حبىب الله

اصلاة والسلام عليك ىا سىدالاولىن والاخرىن

اصلاة والسلام عليك ىا أهل البيت

اصلاة والسلام عليك ىا عبد القادرگیلانی

اصلاة والسلام عليك ىا خىرى بابا

اصلاة والسلام عليك ىا محمد بابا

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

“Ya Rabbi! Arifler, en halis ve içten kullukları ile Sana yöneldiler.

Salihler, başka değil, ancak Sen’in lütfunla kurtuluşa erdiler.

Pür kusur kulların da, dalalet vadilerinin karanlıklarından ancak Sen’in engin mağfiretin ile çıkabildiler.

Ey bağışlaması güzellerden güzel Sultanim! Günahlar içimi yaktı, affının serinliğini kalbime duyur, ruhumu marifetinin halaveti ile doyur. Böyle bir iltifata liyakatim yoksa Sen’in merhamet ve mağfiret deryaların sonsuz. Benim liyakatsizliğime göre değil, Sen’in büyüklüğüne göre muamele buyur.

Allah'ım, güzellerden güzel isimlerin, yücelerden yüce sıfatların, noksansız ve tastamam kelimelerin aşkına; seçkin peygamberlerine indirdiği kitapların ve Kur’an-ı Kerimin hatırına; kulum ve Resulüm diyerek şereflendirdiğin, bizim Efendimiz Sen'in de Habibin Hz. Muhammed Mustafa s.a.v.'in yüzü suyu hürmetine Sen'den diliyor ve dileniyoruz.

Ey ululardan ulu, ey peygamberlere kitap indiren, kulların hesaplarını gören, dualara icabet eden Rabbimiz! Ey merhameti sonsuz Rahman Rahim!

Ey kullarına şah damarlarından daha yakın, ey düşkün ve naçarların feryad ü figanlarına cevap veren Sultanlar Sultanı, ey şefkati nihayetsiz, ey lütufları namütenahi, ey azamet ve kerem sahibi! Ey hayatın kaynağı Hayy, ey kendinden var olan ve her şey kedisiyle kaim olan Kayyum!”

Abdulkadir Geylani Hz. k.s.




Facebook Comments

0 yorum